keyboard_arrow_up

Medeya Body Flow

Predstavljamo vam fuzijo mirnejših vadbenih zvrsti, ki negujejo vaše telo in duha ter tako ohranjajo in izboljšujejo fizično in psihično ravnovesje.

Vadba MEDEYA BODY FLOW je kombinacija različnih vaj in tehnik joge, funkcionalnega gibanja in pilatesa ter vaj za zdravo hrbtenico, s poudarkom na krepitvi funkcionalnosti telesa, mentalne koncentracije in zavedanja svojih čutov. Velik poudarek namenjamo zavedanju telesa, kontroli gibov, dihanju in sprostitvi z raztezanjem. Vadba vključuje vaje za moč, vzdržljivost, stabilizacijo, ravnotežje in gibljivost celega telesa, poudarek pa je na mišicah trupa (trebušne in hrbtne mišice, mišice medeničnega dna). Cilj vadbe je močno, uravnoteženo in lepo izoblikovano telo.

Pri vadbi bomo krepili vse mišične skupine, povečali svojo vzdržljivost, prožnost, gibljivost in koordinacijo.

Vsak vadbeni termin je zasnovan drugače, od tistih bolj umirjenih do intenzivnejših in funkcionalno zahtevnejših – prilagojeno sposobnostim vadečih v skupini. Venomer pa na vadbi izvajamo krepilne in raztezne vaje za prožno telo, kakor tudi za zmanjšanje bolečin hrbta in hrbtenice, pravilno in lepo držo, močan trup ter gibljivo hrbtenico.

Vadbo izvajamo bosi, v udobnih in lahkotnih oblačilih na blazini.

Prepustite se čudovitim kombinacijam povezanega gibanja, naučite se zavedati svojega telesa in ga obvladujte s pomočjo fizične in psihične moči.

Vabljeni na vadbo MEDEYA BODY FLOW!

Izvajalec: Tara Bertoncelj
Inštruktorica skupinskih vaj

Lokacija

  • MEDEYA športni center
  • Tržaška cesta 65
  • 2000 Maribor
  • T 031 280 950
  • E info@medeya-sportnicenter.si