keyboard_arrow_up

Medeya PUMP/CROSS Train

Pridružite se neverjetni dinamiki skupinskih vadb v Medeyi! Vsak torek, četrtek in nedeljo ponujamo izmenično kar dve različici vadbe, ki druga drugo dopolnjujeta za še večji učinek in zadovoljstvo vseh vadečih. Enkrat PUMP, drugič CROSS. Izbor vadbe se prilagodi fizični pripravljenosti vadečih.

Kaj je torej PUMP in kaj CROSS?

PUMP je zabavna funkcionalna vadba v skupini, kjer s pomočjo stepa, droga, uteži ter ostalih vadbenih pripomočkov oblikujemo celotno telo do želene vitkosti, čvrstosti in kreposti. Vadba je primerna tako za ženske, kakor tudi za moške, saj z nadzorovano uporabo uteži kontroliramo dejansko težavnost vadbe kar sami. Z vadbo v 60 minutah pokrijemo vse segmente telesa in tako razgibamo prav vse mišične skupine. Redna vadba intenzivno kuri maščobe in kalorije, oblikuje telo, poveča stabilizacijsko moč in krepi kosti. Mišični tonus se poveča, koordinacija, vzdržljivost, moč in stabilnost pa se drastično izboljšata.

Vadba je primerna tako za začetnike, kot za napredne vadeče in starejše, saj je možno intenzivnost vadbe prilagoditi individualno svojim sposobnostim. Treningi so raznoliki, sestavljeni iz različnih variacij vaj, tako da se ni bati, da bi se treningov naveličali ali da bi ti postali enolični. V kombinaciji s kondicijskimi treningi, kot je CROSS, boste v zelo kratkem času oblikovali in okrepili svoje telo.

Glasba je ključnega pomena za izvajanje tovrstnega treninga, saj dodatno motivira in spodbuja, da dosežete več lepih in pravilnih ponovitev. Opazili boste, kako hitro se lahko navadite na ritem glasbe in kako le ta pripomore k še učinkovitejšemu treningu celotnega telesa.

CROSS Train je odlično dopolnilo k PUMP-u, saj je prav tako izredno raznovrstna, dinamična in efektivna vadba za vse tiste, ki želijo preizkusiti meje svojih zmogljivosti.

V samem jedru gre za krožno vadbo, kjer se vadeči v določenem časovnem zaporedju (45-60 sekund) pomikajo po vnaprej določenih delovnih postajah več serij, na vsaki postaji pa izvajajo drugo vajo, bodisi posamično, bodisi v paru. Pri vadbi se uporabljajo številni pripomočki (palice, uteži, žoge, stopničke, kolebnice, kettlebelli, trx, polžoge, blazine itd.) Vadba je v glavnem delu aerobna ter visoko intenzivna, z menjavanjem postaj in uporabo pripomočkov pa na naše telo delujemo celostno, saj krepimo moč, gibljivost, koordinacijo, občutek za ravnotežje, vzdržljivost in kondicijsko stanje.

Vadba je sestavljena iz štirih segmentov, in sicer ogrevanje, kjer telo postopoma pripravimo na nadaljnje obremenitve in napor, lažje aerobne vadbe (tek, poskoki, kolebnica, štafeta, veslanje, ostali visokointenzivni gibi), glavnega dela oziroma krožnega treninga s katerim povečujemo moč, vzdržljivost in izboljšujemo aerobno zmogljivost, ter ohlajanja oziroma raztezanja. CROSS Train traja 60 minut, primeren pa je tako za začetnike, ki se jim vaje individualno prilagodijo, kot za napredne vadeče.

Ob strokovni podpori inštruktorice, spremljavi prijetne motivacijske glasbe, smehu in zabavi, boste z navihano in sproščeno družbe pozabili na vse »bolečine in muke«, ki jih prestajate tekom vadbe, ter preprosto uživali v izgradnji svojega telesa na vadbah PUMP in CROSS Train!

Ne odlašajte! Izgradite svoje telo ZDAJ!

Lokacija

  • MEDEYA športni center
  • Tržaška cesta 65
  • 2000 Maribor
  • T 031 280 950
  • E info@medeya-sportnicenter.si