keyboard_arrow_up

O meni

Sem Miha Krajnc in prihajam iz Spodnje Polskave. Star sem 22let (19.10.1994). S fitnesom- bodybuildingom sem se začel ukvarjati pred približno šestimi leti in se takoj zaljubil v to področje!

Treniram redno, nikoli mi ne zmanjka motivacije za trening, pazim na prehrano. Skratka moje življenje se vrti okoli fitnesa. Tudi v prostem času berem razne članke o bodybuildingu, gledam razne posnetke in si s tem nadgrajujem znanje na tem področju.

Zaključujem višjo šolo za gostinstvo in turizem Maribor smer velnes. To leto sem absolvent 2016-2017. Praktično izobraževanje sem opravil v Centru Sonce Slov. Bistrica (400ur), kjer sem vodil razne skupinske vadbe (funkcionalne treninge). Prav tako sem naredil praktično izobraževanje v Španiji v hotelu Kempinski Bahia, kjer sem bil osebni trener ter animator (od 1junija do 1septembra 2015( prib 500ur)). Delal sem tudi približno pol leta v Fitnes centru Elipsus v Slovenski Bistrici, kjer sem tudi prodajal športno prehrano flexshop. Pred 1 letom sem si pridobil AFP licenco za osebnega trenerja in že uspešno vodim individualne ter skupinske treninge.

To leto se nameravam udeležiti bodybuilding tekmovanja in sicer v kategoriji Men's physique. Tekmoval bom oktobra na Maximum open, ter še kje v tujini. Pred kratkim sem tudi sodeloval s Sensilabom in še morda tudi bom. Za njih sem posnel DVD z vadbami. Postal sem tudi uradni distributer za slovenijo priznane športne / bodybuilding znamke Gorillawear (oblačila).

Najbolj sem usposobljen za izgubljanje maščobe in pridobivanje mišične mase.

Miha Krajnc

Lokacija

  • MEDEYA športni center
  • Tržaška cesta 65
  • 2000 Maribor
  • T 031 280 950
  • E info@medeya-sportnicenter.si