keyboard_arrow_up

O meni

Zdravo,

Sem Tin, osebni trener, crossfit trener, motivator, prijatelj. Moj življenjski moto je 'Živi čim dlje in živi zdrav'. Na prvi pogled in sluh deluje moja filozofija nekoliko morbidno, a ob vnovičnem poskusu dojetja, ni težko ugotoviti, da je sila preprosta in predvsem pozitivna. Poudariti želim, da ima vsak priložnost najti in sprožiti v sebi 'eliksir mladosti'. In ne, v tej točki ti ne bom začel prodajati čudežnih čajev, tinktur, ali kremic za podmazovanje sklepov in neskončno življenje. Cilj je, da z mojo pomočjo ponotranjiš, kako pomembna je telesna aktivnost skozi vsa starostna obdobja, in koliko pozitivnih sprememb lahko s seboj prinese čisto osnovno poslanstvo vsakega izmed nas - gibanje.

A to ne pomeni, da se vsi gibamo enako. Saj veš – 100 ludi, 100 čudi. Kot osebni trener se pri sestavi vadbenega, prehrambnega in regeneracijskega programa in splošnem načinu dela posvetim vsakemu posebej, njegovim prioritetam, ciljem in izzivom. Ni poanta v tem, da natvezim kako boš z menoj postal/a najboljši borec ali brka proti maščobnim obročkom, zavesicam na nadlahteh, podbradku, in ostalim podnajemniškim delom telesa, ki v knjigah anatomije nimajo svojega poglavja - je pa res, da bo izguba teh nekakšna 'kolateralna škoda'. Poanta je, da videz ni na prvem mestu, pomembno je, da se počutiš dobro v svojem telesu, ohranjaš telesno vitalnosti in si dokažeš česa vse si sposoben/sposobna. Pot do samouresničitve in samopotrditve zahteva nekoliko žrtvovanja, a največ preprek je itak v glavi, ne v telesu, in z mojo pomočjo boš to z lahkoto predvsem pa na zelo kreativen in zabaven način tudi dojel/a in zaživel/a.

In kako lahko vse to obljubim? Z nenehnim strokovnim izpopolnjevanjem (licenca IFPA in CS-L1), osebnimi izkušnjami, sodelovanjem s preostalim strokovnim kadrom, naravnim pedagoškim čutom in nekoliko psihologije. Če mi ne verjameš, preizkusi.

Če sem v čem prepričljiv, je to v boju z jamranjem in iskanjem izgovorov. Ajde, čas je za akcijo!

Tin Neral

Lokacija

  • MEDEYA športni center
  • Tržaška cesta 65
  • 2000 Maribor
  • T 031 280 950
  • E info@medeya-sportnicenter.si